Babagan awake dhewe

Kita wis kasil dikembangaké lan produksi massal luwih saka 1000 model sakaPaket Baterai, Sistem Manajemen Baterai, Manajemen Baterai bmsetc. Ing 2021, nambah baris produksi anyar kanggo ngemas baterei. Produk kita nutupi seri perakitan baterei seri 1-35, arus kerja bisa 400A lan uga duwe garis ngumpul kanggo paket baterei multi-seri. Produk kita akeh digunakake ing sistem panyimpenan energi angin, sistem panyimpenan energi omah, daya serep UPS, daya wiwitan mobil, daya stasiun pangkalan komunikasi, peralatan darurat pertambangan, lampu jalan surya, lan lapangan liyane. Ruang lingkup bisnis adhedhasar China lan nyebar menyang Jepang, Korea Selatan, India, Rusia, Spanyol, Amerika Serikat, Italia, lan negara-negara jaban rangkah liyane, lan dipuji banget dening para pelanggan ing saindenging jagad.


BMS & Battery Pack kita tundhuk karo RoHS, CE, sistem kontrol kualitas lulus ISO9001, ISO14001. Konsep kualitas lan perlindungan lingkungan wis dipuji dening para pelanggan. LWS nandheske ing: nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawe keuntungan kanggo masyarakat, kita darmabakti kanggo mbisakake pelanggan kanggo gawe marem nggunakake papan perlindungan baterei lithium. Kerjasama karo sampeyan, berkembang bebarengan, lan nggawe masa depan sing luwih apik!

Rincian
#
Kabar
  • Laju urip cepet banget, nanging sok-sok uga pengin mandheg lan lunga, mangan lan ngombe pat patï¼Donya iki nduweni aturan sing dhuwur, nanging uga jiwa sing bebas lan ora bisa dikendhaleni, Pikiran ku......

    1708-2022
  • Ngrayakake Konstruksi ekonomi 2021 Huizhou LWS New Energy Technology Co., Ltd., tantangan masa depan sampeyan, menyang tingkat sabanjure.

    1708-2022
  • Huizhou LWS New Energy Technology Co., Ltd kanggo pambuka. Thanks kanggo dhukungan sing kuat saka pelanggan, pemasok lan platform, kita bakal ngasilake pelanggan anyar lan lawas kanthi kontrol kualita......

    1708-2022